De ervaring van RK de Regenboog

Wij hopen natuurlijk dat iedereen tevreden is met de diensten die Sanakids aanbiedt. Maar om het ook echt te horen is nog leuker!

Wij hebben een zeer positieve recensie ontvangen van RK de Regenboog. Hier zijn wij heel blij mee!

Poetsles van Bettine  

 

 

 

 

 

 

 

Haidy den Otter van de Regenboogschool over Sanakids:

 

"RK de Regenboogschool werkt al enige tijd samen met Sanakids. Wij zijn zeer tevreden over de diensten die deze organisatie aanbiedt. De kinderen worden op school opgehaald en ook weer teruggebracht. Doordat veel ouders geen tijd hebben om naar de tandarts te gaan, is het fijn dat deze vorm van dienstverlening aangeboden wordt. 

 

Vergeet niet dat het voor kinderen ook fijn is om met andere kinderen tegelijkertijd naar de tandarts te gaan. Dit geeft een vertrouwd gevoel.

 

Wij hopen dat veel meer ouders zich bij Sanakids aansluiten, want door alle zoete dranken, dan wel snoep, gaat het niet altijd even goed met de kwaliteit van het gebit bij de kinderen. Sanakids heeft bij alle kinderen een kwaliteitscontrole gehouden, en bij heel veel kinderen waren we erg geschrokken. 

 

Heel veel ouders wisten niet dat de kinderen gratis naar de tandarts konden gaan, maar dankzij de voorlichting van Sanakids is dat een heel stuk verbeterd."